Pizza-online.ro

Restaurant Alzo

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Petofi Sandor 16

Miercurea Ciuc, Harghita

0787 758 570

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Alzo si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Alzo este locul în care combinăm experiența socială cu gastronomia: De fapt, suntem un restaurant de tip bistro, unde prospețimea, simplitatea și atmosfera familiară sunt foarte importante: Același lucru este valabil și pentru mâncare: mâncăruri proaspăt pregătite cu ingrediente bune, ca la mama acasă:

Alzo din Miercurea Ciuc va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Harghita.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Alzo impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Alzo. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Harghita, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Alzo din Miercurea Ciuc.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!