Pizza-online.ro

Restaurant San Gennaro

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada: Petofi 15

Miercurea Ciuc, Harghita

0266 206 500
0743 169 615

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului San Gennaro si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Povestea noastra incepe in august 2004,atunci cand patru italieni au inaugurat un restaurant italian in centrul vechi al orasului Miercurea Ciuc:Tot ce trebuie sa stiti este ca la San Gennaro sunteti bineveniti ,meniul e o culegere de prospetime si de gusturi mediteranene : Astazi, San Gennaro este unul dintre cele mai renumite restaurante din oras: Nimic din toate astea, insa, nu s-ar fi putut intampla, daca la mijloc nu ar fi fost vorba de Italo Demichelis: Mai exact, de un cetatean italian care ne-a adus o bucatica din italia aici la Miercurea Ciuc:

San Gennaro din Miercurea Ciuc va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Harghita.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului San Gennaro impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul San Gennaro. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Harghita, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la San Gennaro din Miercurea Ciuc.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Miercurea Ciuc