Pizza-online.ro

Restaurant Gambrinus

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

str: Bólyai nr:7

Miercurea Ciuc, Harghita

0726 107 503
0723 604 026

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Gambrinus si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Situată într-o zonă liniştită a oraşului Miercurea Ciuc, pensiunea Gambrinus oferă cazare confortabilă pentru 12 persoane: Se poate alege dintre 4 camere cu câte 2 paturi, însă clienţii pot solicita şi pat suplimentar dacă este necesar: Camerele elegante sunt echipate cu televizor, frigider, si mini-bar, astfel oaspeţii noştri au toate şansele să petreacă o vacanţă de neuitat în zona munţilor Harghita: Fiecare cameră are baie proprie: Una dintre camere include şi un balcon de la care se poate admira superbul peisaj montan: De asemenea, două camere sunt cu vedere la curtea interioară unde este amenajat un loc de joacă pentru copii: Pe gazonul ingrijit se poate juca şi fotbal: Cu toate că pensiunea se află la numai 5 minute de la centrul oraşului, liniştea şi relaxarea sunt garantat

Gambrinus din Miercurea Ciuc va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Harghita.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Gambrinus impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Gambrinus. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Harghita, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Gambrinus din Miercurea Ciuc.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!