Pizza-online.ro

Restaurant Bandidos

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Petőfi Sándor, nr: 25

Miercurea Ciuc, Harghita

0743 548 829

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Bandidos si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul Bandidos este considerat de ani de zile unul dintre cele, care oferă o ambianţă plăcută și o atmosferă deosebită, nu numai datorită diversității meniului, dar şi datorită amenajării interioare a restaurantului: Atât pizzerie, restaurant cât și pub, situat în mijlocul străzii Petőfi, în inima orașului aduce ca prin minune o bucăţică din Mexic în Miercurea Ciuc, și transformă stabilimentul într-un loc unde merg cu plăcere grupuri de prieteni, oameni de afaceri precum şi familii, pentru a savura o masă minunată:

Bandidos din Miercurea Ciuc va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Harghita.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Bandidos impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Bandidos. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Harghita, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Bandidos din Miercurea Ciuc.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Miercurea Ciuc