Pizza-online.ro

Restaurant Panoramic

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Piața Unirii nr: 5

Iasi, Iasi

0 739 601113

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Panoramic si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
The Panoramic Restaurant is located at 55 metres height, with a breathtaking 360° panorama of Iasi: We are welcoming you with a casually elegant environment and with an international gastronomy of freshly cooked cuisine: Open for lunch and dinner, guests will experience exceptional international dishes:

Panoramic din Iasi va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Iasi.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Panoramic impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Panoramic. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Iasi, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Panoramic din Iasi.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!