Pizza-online.ro

Restaurant Krud

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Dimitrie Ralet 1

Iasi, Iasi

0771 103 904

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Krud si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Mai mult decât un simplu loc de petrecere a timpului liber, Krud Braserie este punctul de întâlnire a unei comunități: cea a iubitorilor de produse românești: Aici, se regăsesc laolaltă fructe și legume proaspete, lactate delicioase și preparate din carne savuroase, dulcețuri naturale și miere de diferite tipuri, zacuscă unică pregătită de bucătarii Krud și specialitățile culinare ale acestora:

Krud din Iasi va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Iasi.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Krud impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Krud. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Iasi, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Krud din Iasi.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!