Pizza-online.ro

Restaurant ZORI

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Sfântul Andrei 67

Iasi, Iasi

0784 897 777

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului ZORI si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurant destinat adulților, ZORI este despre o nouă abordare a tot ceea ce înseamnă experiențele de care poți avea parte într-un restaurant în Iași: Un Fain Dining accesibil, prietenos, pus într-un meniu autentic, creație a Head Chef-ului Marian Zăncianu:

ZORI din Iasi va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Iasi.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului ZORI impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul ZORI. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Iasi, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la ZORI din Iasi.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!