Pizza-online.ro

Restaurant Little Hanoi

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Sfântul Lazăr 55

Iasi, Iasi

0733 192 222

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Little Hanoi si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
”Hanoi este capitala Vietnamului și acolo m-am născut: Acest nume al restaurantului ascunde o poveste întreagă a copilăriei mele: Reprezintă o parte sentimentală și mai apoi reprezintă specificul acestui restaurant:”

Little Hanoi din Iasi va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Iasi.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Little Hanoi impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Little Hanoi. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Iasi, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Little Hanoi din Iasi.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!