Pizza-online.ro

Restaurant Nomad Skybar

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Str: Smârdan 30, 2nd floor

Bucuresti Centru, Bucuresti

0735 448080

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Nomad Skybar si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Travelling makes one see things differently: Soon, you will desire to make your own path, not just on a map, but in everything you do: It’s the same for us: That is why we invite you to Nomad, the most beautiful skybar in the Old Town of Bucharest, on the top floor of 30th Smardan Street: And since a nomad enjoys an open sky above him, on warm evenings, the glass roof steps aside and makes room for the stars above:

Nomad Skybar din Bucuresti Centru va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Nomad Skybar impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Nomad Skybar. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Nomad Skybar din Bucuresti Centru.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Centru