Pizza-online.ro

Restaurant Nemo

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Malul Dunării

Braila, Braila

0754 854 854

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Nemo si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Locul unde să te delectezi cu o privelişte uluitoare şi propriile gânduri: Ia micul dejun, prânzul sau cina departe de orice bruiaj urban şi griji cotidine, în ambianţa elegantă a restaurantului sau pe una dintre cele două terase ale sale: închisă ori deschisă: Şi lasă Dunărea să-ţi potolească ritmul şi să te încarce:

Nemo din Braila va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Braila.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Nemo impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Nemo. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Braila, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Nemo din Braila.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!