Pizza-online.ro

Restaurant Casa Domneasca

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Bulevardul Alexandru Ioan Cuza 87

Braila, Braila

0743 878 787

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Casa Domneasca si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Casa Domnească te așteaptă cu un meniu delicios, care îmbină preparate culinare din bucătăria tradițională și internațională, pe care le poți savura într-un ambient nonconformist sau chiar la tine acasă: Alege din categoriile de mai jos meniul preferat!

Casa Domneasca din Braila va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Braila.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Casa Domneasca impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Casa Domneasca. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Braila, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Casa Domneasca din Braila.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!