Pizza-online.ro

Restaurant La Tuciuri

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Primăverii 11

Pitesti, Arges

0348 415 343

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului La Tuciuri si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
La Tuciuri este locul unde puteti savura, intr-o ambianta traditionala, de la ciorbe, pastrame, carnati, preparate din peste, pana la dulciuri de casa si platouri recomandate de ospatarii nostri-toate realizate dupa retete care pun laolalta cele mai populare si mai gustoase bucate romanesti: Si pentru ca voia buna sa se inteteasca, vinurile cu traditie si tuica va stau si ele la dispozitie, toate in acordurile muzicii populare si lautaresti: Tuciurile cu mancare aburinda si gratarul unde puii, scaricica de porc, mielul sau purcelusul se perpelesc la protap, iar mititeii si pastrama va astepta sa ii degustati fac din locatia noastra una in care clientii revin mereu cu drag:

La Tuciuri din Pitesti va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Arges.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului La Tuciuri impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul La Tuciuri. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Arges, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la La Tuciuri din Pitesti.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!