Pizza-online.ro

Restaurant La Liman

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Portului, nr: 28A

Tulcea, Tulcea

0747 198 744

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului La Liman si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul La Liman reconfigurează atmosfera primitoare românească, într-un cadru aparte datorită amplasării pe faleza Dunării, completat de un design interior inspirat din așezările de pe malul apelor și înseninat de culori deschise: La Liman te poți bucura de o sumedenie de arome, specifice diversității bucătăriei dobrogene și Deltei Dunării, de la borș de pește pregătit la ceaun, rețete cu origini turcești, macedonene, lipovenești, grecești și până la cele mai îndrăgite preparate autentic românești: Restaurantul are un spațiu generos, 120 locuri în interior și 160 pe terasă, fiind astfel ideal pentru organizarea evenimentului tău, fie că e vorba de o nuntă, un botez, o aniversare, un teambuilding sau orice alt motiv de sărbătoare și voie bună: Așa că vino să mânănci pe săturate cele mai alese bucate dobrogene, să te bucuri de priveliștea deosebită și atmosfera care dă viață unei zile în ținuturile Dobrogei!

La Liman din Tulcea va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Tulcea.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului La Liman impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul La Liman. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Tulcea, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la La Liman din Tulcea.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!