Pizza-online.ro

Restaurant Intimus

Orar restaurant

Luni:
Inchis
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Elizeului 88

Tulcea, Tulcea

0725 691 698

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Intimus si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurant, terasă încălzită pentru fumători, zonă de narghilea, 2 saloane pentru evenimente, o terasă de vară generoasă şi, în curând, 14 camere pentru cazare: O locaţie intimă, situată în mijlocul naturii, înconjurată de pădure şi de MicroDelta Tulcea:

Intimus din Tulcea va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Tulcea.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Intimus impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Intimus. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Tulcea, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Intimus din Tulcea.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!