Pizza-online.ro

Restaurant City Bistro

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Podgoriilor, nr: 36

Tulcea, Tulcea

0751 904 180

Meniu restaurant

Din pacate n-am gasit meniu pentru acest restaurant.
City Bistro a pornit la drum in Ajunul Craciunului din 2010, echipat cu 3 angajati dornici sa revolutioneze definitia clatitelor, sa depaseasca limite culinare prin prepararea unor retete care sa readuca gustul mancarurilor servite acasa si prin crearea unor retete care sa ne scoata din anonimat! In scurt timp, numarul personalului s-a marit considerabil, pentru comfortul culinar al clientilor nostri, al caror numar a crescut si el considerabil-motiv pentru care le multumim in fiecare zi ! City Bistro este pentru fiecare, nu selecteaza clientela dupa anumite referinte, acest lucru refrectandu-se in primul rand in preturile special create pentru fiecare buzunar! Nu exista limita care sa nu poata fi depasita pentru multumirea clientilor nostri: Si chiar daca am gasit reteta prin care putem oferi deliciul unei mese la preturi accesibile, tot ne mai raman in meniu cateva ingrediente tentante cum ar fi valorile estetice si respectul pentru client: Vrem sa te facem sa te simti special cand treci pe la noi, de aceea iti aratam ca ne pasa de fiecare detaliu: Incercati o calatorie gastronomica in timp ce va rasfatati cu bucatele internationale si traditionale: Descoperiti semnatura noastra si experimentati o explozie de arome, care va atinge cu siguranta gusturile voastre:

City Bistro din Tulcea va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Tulcea.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului City Bistro impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul City Bistro. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Tulcea, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la City Bistro din Tulcea.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!