Pizza-online.ro

Restaurant La Cuptor

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada 9 Mai, nr 7

Sibiu, Sibiu

0743 897 964

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului La Cuptor si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
”Demult, în timpuri aspre, zeii se luptau pentru adoratia omenilor, intre care au stîrnit vrajba: Necazurile se împarteau între razboaie si furii ale naturii, iar foametea ducea lumea oamenilor la pierzanie si odata cu ea si pe a orgoliosilor zei: Cel mai milos dintre zeii Nordului era înteleptul LaKup Thor: Vazând suferinta oamenilor, acesta a plecat pe tarâmuri îndepartate si a creat acolo cele de trebuinta hranei: A fost în sudul lumii si a facut mirodeniile, iar în nord a umplut oceanele cu vietați: În vest a crescut animale: Departe de stiinta celorlalti zei, LaKup Thor s-a gândit ca în est sa dea oamenilor iscusinta de a le amesteca pe toate în cele mai interesante gusturi: Ca sa nu îi mânie pe ceilalti zei oamenii nu rosteau numele înteleptului LaKup Thor, dar îl slaveau printr-un îndemn ramas pâna astazi: SA-TI TIHNEASCA MASA LA CUPTOR!!

La Cuptor din Sibiu va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Sibiu.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului La Cuptor impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul La Cuptor. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Sibiu, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la La Cuptor din Sibiu.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!