Pizza-online.ro

Restaurant Hermania

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Filarmonicii 2

Sibiu, Sibiu

0755 055 999

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Hermania si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Eleganta clădire a vechii Filarmonici din centrul burgului medieval Sibiu/Hermannstadt poartă în brațe sute de ani de istorie remarcabilă: Fiind inițial, începând cu anul 1887, sediul celebrului Cor "Hermania", de mai bine de 10 ani, aceasta a luat chipul unui restaurant cu specific săsesc și cu un concept unic în zonă-preparate din fermele proprii: Sala cu ferestre mari boltite, cu şemineu şi mezanin, terasa amenajată ca o uliță săsească, sunt mărturii ale continuității amprentei săsești din Sibiu: Și ce putea completa mai bine această ambianță, decât o mâncare specială care aduce laolaltă bucătaria săsească cu cea românească? Vă așteptăm să luați pulsul locului și să degustați preparatele noastre de fermă, ascultând în surdină niște muzică săsească!

Hermania din Sibiu va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Sibiu.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Hermania impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Hermania. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Sibiu, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Hermania din Sibiu.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!