Pizza-online.ro

Restaurant Grand Plaza

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada 9 Mai 60

Sibiu, Sibiu

0744 706 553
0269 210 427

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Grand Plaza si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul GRAND PLAZA reprezinta locul unde poti descoperi si savura bucataria traditionala romaneasca, intr-un cadru intim, linistit, completat de un fundal sonor cu muzica aleasa, fara stridente, propice unei mese agreabile:

Grand Plaza din Sibiu va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Sibiu.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Grand Plaza impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Grand Plaza. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Sibiu, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Grand Plaza din Sibiu.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!