Pizza-online.ro

Restaurant Kaffeehaus

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Ana Ipatescu, Nr: 5

Suceava, Suceava

0758 081 231

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Kaffeehaus si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Suntem localizați strategic, pentru că indiferent cu ce ești prins într-o zi, noi să fim chiar în drumul tău pentru pauza bine meritată: Echipa Kaffeehaus te invită cu căldură să încerci burgerii noștri, rețete proprii ce au generat o adevărată notorietate în sectorul culinar din Suceava: Mereu cu același gust și aceeași consistență, burgerul tău preferat de la Kaffeehaus îți va satisface pe deplin pofta de „ceva bun”: Și da, ne-ai prins: Noi recomandăm burgerii fiecărui oaspete care ne vizitează, deoarece știm că sunt în top-ul preferințelor la Kaffeehaus: Oferim întotdeauna servicii și produse de calitate, un meniu variat, cantități abundente de preparate fin decorate ce stimulează apetitul vizual și gustativ: Orice masă este de fapt o experiență în sine, de aceea pregătim totul cu bun gust, de la la aranjarea selectă în farfurie a preparatelor noastre, până la atmosfera relaxantă, cu specific vienez:

Kaffeehaus din Suceava va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Suceava.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Kaffeehaus impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Kaffeehaus. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Suceava, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Kaffeehaus din Suceava.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Suceava