Pizza-online.ro

Restaurant Zona

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Republicii 18

Suceava, Suceava

0751 33 22 33

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Zona si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Cu un design aparte, plămădit cu grijă de arhitecți pricepuți, am reușit să transformăm o casă cu o arhitectură istorică de iz armenesc, într-unul din cele mai atractive puncte HORECA din oraș: ZONA: Situat în zona centrală a municipiului reședință de județ, Suceava, ZONA își propune să-și impresioneze oaspeții, atât la nivel de bună dispoziție, dar mai ales la nivel de papile gustative: Poziționat atipic ca “nici fast-food, nici fine dining” localul nostru și-a ales propria cale, aceea de a oferi celor ce ne trec pragul o experiență culinară completă, îmbinând toate elementele care ne-au făcut reper în domeniu: arta gastronomică, priceperea barmanilor, echipa ageră și atentă de ospătari și un management tânăr și deschis spre nou, totul într-un ambient ce îmbină perfecțiunea designului clasic cu elemente de modernism: Boem? High class? Cochet? Posibil… totuși noi considerăm că suntem “pur și simplu ZONA”

Zona din Suceava va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Suceava.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Zona impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Zona. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Suceava, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Zona din Suceava.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Suceava