Pizza-online.ro

Restaurant Jack's Bistro

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Vasile Alecsandri 3

Timisoara, Timis

0356 007 217

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Jack's Bistro si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
The Cozy Place-Amazing burgers, ribs, fresh pasta, soups, salads or breakfast combined with homemade drinks, large variety of beers and local wines or coffee specialties served in the most cozy and fun atmosphere:

Jack's Bistro din Timisoara va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Timis.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Jack's Bistro impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Jack's Bistro. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Timis, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Jack's Bistro din Timisoara.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!