Pizza-online.ro

Restaurant Urban King

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Mărășești 12

Timisoara, Timis

0356 802 300
0756 802 300

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Urban King si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurant, lounge si demisol cu sarm-asta inseamna spatiul Urban: Un loc unde poti sa-ti creezi propriul tau orasel: Ia-ti prietenii, familia, iubita si vino sa mananci cele mai gustoase retete din bucataria internationala asezonate cu vinuri de calitate: Avem loc pentru toata lumea:

Urban King din Timisoara va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Timis.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Urban King impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Urban King. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Timis, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Urban King din Timisoara.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Timisoara