Pizza-online.ro

Restaurant Biofresh

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Str:Francesco Griselini Nr:2

Timisoara, Timis

0724 637 374

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Biofresh si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Am ascultat şi dorinţele voastre şi ne-am decis să revenim în zona centrală a Timişoarei: Ne-am aşezat într-un loc aparte, chiar pe strada lui Francesco Griselini, în imediata apropriere a centrului comercial Bega (mai exact lângă cofetăria Trandafirul): Ne-am împărţit în doua echipe, am mai găsit ucenici noi şi uite aşa am făcut două restaurante Biofresh: Ne-am făcut noul lăcaş fresh şi primitor pentru oricare dintre voi şi am adus şi bufniţucile: Am făcut unele schimbări în meniu dar ne bazăm pe aceleaşi principii de sănătate şi punem aceaşi pasiune în tot ceea ce facem: Am răsfoit cu atenţie meniul şi am ales cele mai bune şi cele mai vestite preparate ale noastre: Ne-am hotărât şi să despărţim preparatele gătite de cele crude în două meniuri diferite care să le scoată şi mai mult in evidenţă: Vitrina arată mai bine ca niciodată numai pentru a scoate în evidenţă prăjiturile frumos pregătite: În fiecare zi vă aşteptam cu un meniu al zilei diferit şi cu un inedit meniul al zilei crud: Mesele sunt frumos gătite, storcătorul toarce, plitele sunt pornite, prăjiturile dichisite iar noi suntem nerăbdători să vă primim cu tot ce ştim noi a face mai bine:

Biofresh din Timisoara va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Timis.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Biofresh impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Biofresh. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Timis, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Biofresh din Timisoara.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!