Pizza-online.ro

Restaurant Grill To Chill

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Eugeniu de Savoya 12

Timisoara, Timis

0755 111 797

Meniu restaurant

Din pacate n-am gasit meniu pentru acest restaurant.
Best Steak sau mai bine spus Grill To Chill, locul unde întâlnești gustul autentic al unui steak perfect Situat în inima Timișoarei, este locul ideal pentru întâlniri de business sau personale, cu prietenii sau familia, într-o ambianță primitoare și cu un meniu pe măsură! Grill to Chill este de departe cel mai apreciat steakhouse din vestul României La noi găsești o mare varietate de carne de vita din intreaga lume, de la Black Angus Statele Unite, Australia, Noua Zeelandă chiar si Wagyu din Japonia! Te așteptăm să ne vizitezi ca să trăiești o experiență gastronomică unică, ce te va face să te îndrăgostești pe loc!

Grill To Chill din Timisoara va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Timis.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Grill To Chill impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Grill To Chill. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Timis, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Grill To Chill din Timisoara.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!