Pizza-online.ro

Restaurant Eleven

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Postavarul nr:86-90

Bucuresti Sector 3, Bucuresti

0723 211 222

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Eleven si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Eleven își propune să te surprindă prin savoarea preparatelor sale și prin priceperea și dedicația personalului: Amplasat într-un cartier liniștit al Bucureștiului, într-o zonă ferită de agitația orașului, Eleven este un loc în care te vei relaxa și vei uita de toate grijile cotidiene: Flexibilitatea deplină în alcătuirea meniului cât și adaptarea lui la bugetul dumneavoastră, plus amabilitatea și profesionalismul echipei noastre vor garanta reușita petrecerii dumneavoastră:

Eleven din Bucuresti Sector 3 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Eleven impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Eleven. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Eleven din Bucuresti Sector 3.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 3