Pizza-online.ro

Restaurant Maroon Bistro

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Nerva Traian nr: 11

Bucuresti Sector 3, Bucuresti

0748 68 00 00

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Maroon Bistro si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Un paradis pentru cei ce își doresc o experiență culinară aparte, dar și pentru pasionații de cocktail-uri și specialități pe bază de cafea: Locația a fost amenajată cu multă migală și realizată în cele mai mici detalii duse până la extrem: ​ Maroon Bistro Café definește îmbinarea armonioasă a eleganței specifice stilului baroc cu maiestuozitatea stilului aristocrat: ​ Datorită serviciilor profesionale, preparatelor culinare savuroase, amenajării elegante și accesoriilor de calitate superioară, Maroon Bistro Café oferă clienților săi o experiență la cele mai înalte standarde:

Maroon Bistro din Bucuresti Sector 3 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Maroon Bistro impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Maroon Bistro. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Maroon Bistro din Bucuresti Sector 3.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 3