Pizza-online.ro

Restaurant Camizo

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Prisaca Dornei, 10A

Bucuresti Sector 3, Bucuresti

031 62 00 444

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Camizo si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Camizo este un vis devenit realitate, este locul unde găsești gustul pierdut al copilăriei: Avem grijă să păstrăm calitatea și să ne perfecționăm continuu, ca oaspeții noștri să se simtă cu adevărat acasă:

Camizo din Bucuresti Sector 3 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Camizo impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Camizo. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Camizo din Bucuresti Sector 3.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 3