Pizza-online.ro

Restaurant Buon Gusto

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Piata Stefan cel Mare nr:1

Piatra Neamt, Neamt

0748 941 799

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Buon Gusto si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Vinuri, gustari, aperitive și mâncăruri: Un nou concept de restaurant: Mediu confortabil și design modern compus dintr-un salon si o terasa aclimatizata: Sală de mese cu bucătărie tradițională actualizată:

Buon Gusto din Piatra Neamt va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Neamt.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Buon Gusto impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Buon Gusto. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Neamt, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Buon Gusto din Piatra Neamt.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!