Pizza-online.ro

Restaurant La Curtea Domneasca

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Str: Ștefan cel Mare No: 10

Piatra Neamt, Neamt

0729 080 610

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului La Curtea Domneasca si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
La Curtea Domnească este un proiect de restaurare care a readus la viață un simbol îndrăgit de mulți Pietreni: De clădirea de pe Ștefan cel Mare s-au legat de-a lungul timpului amintiri prețioase – amintiri de copilărie, adolescență și povești de dragoste – printre destinațiile trecute ale acestui spațiu numărându-se cea de grădiniță, dormitor comun (cămin) și casă de stare civilă: ​În 2019, clădirea elegantă ce veghează asupra centrului istoric al orașului și-a redeschis ușile proaspăt vopsite, cu o nouă destinație: restaurant, bar și pensiune La Curtea Domnească: ​ ​La Curtea Domnească este în proprietatea privată a unei tinere familii de Pietreni convinși de frumusețea și bogăția orașului Piatra Neamț și a împrejurimilor sale: ​ Misiunea noastră este să răspândim vestea despre acest colț minunat al Moldovei, și să oferim un loc de popas generos tuturor celor porniți în aventura descoperirii zonei:

La Curtea Domneasca din Piatra Neamt va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Neamt.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului La Curtea Domneasca impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul La Curtea Domneasca. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Neamt, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la La Curtea Domneasca din Piatra Neamt.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Piatra Neamt