Pizza-online.ro

Restaurant Colibele Haiducilor

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Colinei 3

Piatra Neamt, Neamt

0740 198 954

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Colibele Haiducilor si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
In restaurantul Colibele Haiducilor din Piatra Neamt esti mereu binevenit, fie ca este la o masa in familie sau un pranz relaxant intre prieteni: Bucataria noastra va ofera o gama variata de bucate traditionale romanesti, savurate intr-un cadru rustic si acompaniate de muzica live:

Colibele Haiducilor din Piatra Neamt va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Neamt.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Colibele Haiducilor impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Colibele Haiducilor. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Neamt, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Colibele Haiducilor din Piatra Neamt.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!