Pizza-online.ro

Restaurant Turnul Berarilor

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Bulevardul Decebal 26 Bis

Piatra Neamt, Neamt

0233 220 002

Meniu restaurant

Din pacate n-am gasit meniu pentru acest restaurant.
Astăzi, o mână de oameni buni au continuat arta lui Zimcu, folosindu-i lemnul, pasiunea și rețetele, s-a născut Turnul Berarilor cu fabrica de bere artizanală, așa cum era odinioară “atelierul”: Ce vesel ar fi fost el astăzi dacă și-ar vedea visul împlinit! Oamenii spun că încă-l mai zăresc sus pe turn, în serile cu veselie, răsucindu-și mustața, răcorindu-se cu o halbă de bere rece, iar vântul parcă adie vorbele sale: “Nu pot să văd viitorul, dar pot să-l aud: Şi aud halbele de bere cum se ciocnesc! “:

Turnul Berarilor din Piatra Neamt va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Neamt.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Turnul Berarilor impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Turnul Berarilor. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Neamt, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Turnul Berarilor din Piatra Neamt.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Piatra Neamt