Pizza-online.ro

Restaurant Biosweets

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
Inchis
Duminica:
Inchis
Deschis

Date de contact

Gheorghe Lazar nr: 11

Arad, Arad

0257 708 456

Meniu restaurant



Meniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Biosweets si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Inceputul povestii noastre se contureaza in jurul unei clipe dulci, de rasfat a papilelor gustative; o placere nevinovata intregrata intr-un stil de viata sanatos: Ne subscriem acestui stil de viata zi de zi, fara a renunta insa la pofta pentru o gustare delicioasa: Dorim sa impartasim si altora preocuparea noastra pentru alimentatia echilibrata, sport si gandire pozitiva:

Biosweets din Arad va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Arad.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Biosweets impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Biosweets. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Arad, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Biosweets din Arad.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!