Pizza-online.ro

Restaurant Vegan Time

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Nicolae Bălcescu 11

Arad, Arad

40 770 177 672

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Vegan Time si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Vegan Time este mai mult decât un restaurant vegan și raw-vegan, este un stil de viață: Acest restaurant mic, dar însuflețit, adună oamenii cu aceleași convingeri despre un mod de viață sănătos, curat și simplu: Credem cu tărie că alimentația este unul dintre cele mai importante aspecte ce țin de sănătatea oamenilor și ne dorim să realizați că împreuna putem face ca această schimbare să fie simplă: Din dragoste față de întreaga Creație Divină și din dorința de a oferi oamenilor o hrană sănătoasa și curată, cu pasiune pregătim pentru voi preparate proaspete de hrană vie: salate, sucuri și smoothies cu superalimente, pateuri, supe, gustări, deserturi arătoase și gustoase dar sănătoase: Preparatele noastre sunt colorate, vibrante și pline de arome: Într-o lume plină de gusturi artificiale, conservanți și aditivi, noi avem o dorință sinceră: să oferim oamenilor o hrană sănătoasă și curată:

Vegan Time din Arad va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Arad.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Vegan Time impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Vegan Time. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Arad, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Vegan Time din Arad.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!