Pizza-online.ro

Restaurant La Pergola

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

B-dul Revolutiei 46-48

Arad, Arad

0257 255 233

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului La Pergola si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul La Pergola, deschis in luna august 2010, este rezultatul priceperii, profesionalismului si dorintei fondatorilor de a aduce cat mai aproape de aradeni, o experienta italieneasca cu adevarat aparte, de la caldura si feeling-ul special al localului pana la bucataria si preparatele cu specific italian:

La Pergola din Arad va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Arad.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului La Pergola impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul La Pergola. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Arad, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la La Pergola din Arad.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!