Pizza-online.ro

Restaurant Zama

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Napoca Nr:16

Cluj-Napoca, Cluj

0755 080 777

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Zama si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
La Zama Restaurant din Cluj-Napoca bucătăria tradițională transilvăneană este adusă în secolul XXI: O combinație irezistibilă de vechi și nou, de culoare, savoare și multe bunătățuri: Zama e locul în care Transilvania are gust: Unul bun de tot: Livrăm merinde-n straiță numa’ bune de mâncat, la domiciliul sau biroul tău în condiții de maximă igienă și siguranță de Luni până Duminică între orele 10:00-23:00! Pentru o experiență completă descarcă noua aplicație mobilă ZAMA RESTAURANT din Google Play store și comandă rapid bucate tradiționale românești sănătoase!

Zama din Cluj-Napoca va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Cluj.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Zama impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Zama. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Cluj, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Zama din Cluj-Napoca.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Cluj-Napoca

Rod