Pizza-online.ro

Restaurant Euphoria Biergarten

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Cardinal Iuliu Hossu 25

Cluj-Napoca, Cluj

0745 393 333

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Euphoria Biergarten si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Situat în centrul Clujului, restaurantul și terasa Euphoria Biergarten sunt locul perfect să evadezi din aglomerația urbană: Vă așteptăm cu un meniu de mâncăruri variat, cu preparate apetisante: De la ciorbe, paste, pizza, burgeri, salate, feluri principale și deserturi, până la cel mai nou meniu de grătare, marca „The Real Grill”, toate pregătite până la cele mai mici detalii, numai pentru voi: Rezervă o masă în restaurant și vino să comanzi mâncarea ta preferată:

Euphoria Biergarten din Cluj-Napoca va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Cluj.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Euphoria Biergarten impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Euphoria Biergarten. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Cluj, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Euphoria Biergarten din Cluj-Napoca.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Cluj-Napoca

Naz