Pizza-online.ro

Restaurant Vascar HD

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
Inchis
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Podul Înalt 22

Vaslui, Vaslui

0742 078 167

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Vascar HD si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
VHD Bistro & Events este locul unde prânzul e gustos, serile relaxate și livrarea la domiciliu rapidă și ușoară: Aici găsești mâncăruri alese, gătite cu grijă și pasiune, multe dintre ele după rețete unice, create special pentru restaurant de celebrul chef Horia Vîrlan

Vascar HD din Vaslui va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Vaslui.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Vascar HD impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Vascar HD. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Vaslui, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Vascar HD din Vaslui.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!