Pizza-online.ro

Restaurant Crama Domneasca

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Stefan cel Mare, bl: 89

Vaslui, Vaslui

0748 860243

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Crama Domneasca si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Profesionalismul si experienta noastra, ambientul rustic combinat cu decorul modern si elegant care da o nota unica si plina de stil restaurantului nostru, toate acestea va vor ajuta sa petreceti clipe de neuitat alaturi de noi: Veniti la noi si va vom ajuta sa descoperiti sau sa redescoperiti originalitatea si savoarea preparatelor traditionale romanesti:

Crama Domneasca din Vaslui va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Vaslui.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Crama Domneasca impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Crama Domneasca. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Vaslui, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Crama Domneasca din Vaslui.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!