Pizza-online.ro

Restaurant Hercule

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Stefan cel Mare, Bl: 95

Vaslui, Vaslui

0751 944 494

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Hercule si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Suntem o echipă prietenoasă și deschisă la toate sugestiile și recomandările tale, de aceea asteptăm cu nerabdare să ne povestești care este impresia ta după ce ne-ai vizitat locațiile: Ne-ai face un imens serviciu să ne spui ce trebuie să corectăm: Am fi foarte încantați să revii în restaurantele noastre și să ne bucurăm împreună de o masă copioasă, o muzică tradițională grecească și de o atmosferă caldă și primitoare: Hercule este un concept de restaurant cu specific grecesc: Sosul de bază tzatziki este după o rețetă originală 100% din Grecia, carne tip Gyros de pui cu legume și carnea tip Gyros de porc este de cea mai bună calitate iar pita este rumenită exact ca în insula Creta: Îți oferim garanţia unor bucatării unde curațenia reprezintă un factor esențial, te asigurăm că punem accent pe calitate și prospețime și făcem tot posibilul că serviciile noastre să fie cât mai bune, iar angajații nostri cât mai prietenoși: Dacă iubești mâncarea grecească și atmosfera specifică zonei mediteraniene, te așteptăm cu multă dragoste în restaurantele Hercule:

Hercule din Vaslui va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Vaslui.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Hercule impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Hercule. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Vaslui, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Hercule din Vaslui.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!