Pizza-online.ro

Restaurant Taverna La Grecu

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Nicolae Balanescu nr: 2

Giurgiu, Giurgiu

0346 566 714
0722 620 131

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Taverna La Grecu si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul unde te simti ca in Grecia, muzica greceasca, preparatele care iti incanta papilele gustative, ambianta foarte placuta, locatie foarte frumoasa, o terasa care te duce cu gandul la mare, curatenie impecabila si servire ireprosabila: In fiecare vineri si sambata avem petreceri cu muzica live, cu formatii de muzica greceasca precum Acropolis Band sau alte trupe consacrate precum Directia 5, Spitalul de Urgenta, Proconsul sau Tavi Colen Band:

Taverna La Grecu din Giurgiu va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Giurgiu.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Taverna La Grecu impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Taverna La Grecu. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Giurgiu, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Taverna La Grecu din Giurgiu.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!