Pizza-online.ro

Restaurant La Ponton

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Fluviul Dunărea

Giurgiu, Giurgiu

0371 076 880

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului La Ponton si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Într-un cadru feeric, pe malul Dunarii, Restaurantul La Ponton, vă aşteaptă în fiecare zi cu un bogat sortiment de preparate culinare din peste imbinate cu cele din bucătăria tradiţională românească: Va asiguram de totala noastra solicitudine, materializata in oferte flexibile de meniuri si de diverse pachete de divertisment! Meniurile pot fi pesonalizate pentru fiecare situatie in parte :Deasemenea dorim sa va anuntam si pe aceasta cale disponibilitatea la orice fel de negociere: Conditiile oferite, cat si personalul calificat va ofera servicii de inalta calitate: Va multumim si ne simtim onorati sa va avem oaspeti la Restaurantul La Ponton!

La Ponton din Giurgiu va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Giurgiu.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului La Ponton impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul La Ponton. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Giurgiu, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la La Ponton din Giurgiu.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!