Pizza-online.ro

Restaurant All Pizzetto

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Bulevardul Independentei, bloc 110 D parter

Giurgiu, Giurgiu

0751 900 200

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului All Pizzetto si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Totul a început undeva prin anul 2003, de la un vis in care ne-am dorit sa avem propria afacere, precum si din dorinta noastra de a promova altceva decât “junkfood”: Cu toate ca aveam un meniu variat, influente, specific și combinații, am ales un meniu italian pentru intreg procesul prin care o pizza se prepara: de la conceperea retetelor, formarea aluatului, alegerea ingredientelor si coacerea propriu-zisa a preparatului in cuptorul de pizza pana la momentul in care produsul final este livrat catre client: Vrem sa crestem cat mai mult calitatea produselor muncii noastre si acest lucru il putem face doar asigurand preparate cu un gust foarte bun si de o calitate foarte inalta, asa ca orice feedback primit din partea dumneavoastra, clientilor nostrii, este binevenit: Va multumim ca existati si asteptam sa ne gustati produsele cat mai des:::

All Pizzetto din Giurgiu va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Giurgiu.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului All Pizzetto impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul All Pizzetto. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Giurgiu, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la All Pizzetto din Giurgiu.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!