Pizza-online.ro

Restaurant Taverna D'Amici

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Calea Bucuresti

Ramnicu Valcea, Valcea

250744007

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Taverna D'Amici si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Taverna oferă un adevarat festin de sortimente din bucătăria românească și cea italiană: Vă recomandăm pizza coaptă pe vatră, dar și specialităţi ale bucătarului: T-Bone (Fiorentina), Antricot de vită cu os la grătar, sau Mușchi de vită cu cremă de vin roșu:

Taverna D'Amici din Ramnicu Valcea va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Valcea.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Taverna D'Amici impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Taverna D'Amici. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Valcea, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Taverna D'Amici din Ramnicu Valcea.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!