Pizza-online.ro

Restaurant Ristorante D'Amici

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada General Magheru

Ramnicu Valcea, Valcea

771130955

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Ristorante D'Amici si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Situat în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, Ristorante D’amici este locul întâlnirilor cu prietenii, familia și cei dragi: Meniul oferă diverse feluri de mâncare: De la delicioasele fructe de mare perfect gătite, până la cele mai sofisticate sau tradiţionale mâncăruri inspirate din bucătăria italienească: Ristorante D’amici te așteaptă „la o călătorie prin Italia”, cu chelneri prietenoși, mâncăruri uimitoare, băuturi pentru orice gust și o atmosfera relaxantă:

Ristorante D'Amici din Ramnicu Valcea va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Valcea.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Ristorante D'Amici impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Ristorante D'Amici. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Valcea, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Ristorante D'Amici din Ramnicu Valcea.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!