Pizza-online.ro

Restaurant Old City Garden

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Calea lui Traian 120

Ramnicu Valcea, Valcea

0790 650 900

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Old City Garden si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul Old City Garden se află situat chiar în centrul orasului Rm: Vâlcea într o locație istorică, Casa Slăvitescu, o vila monument istoric ce a fost construită in anul 1904: În curtea Casei Slăvitescu se află grădina de vară unde funcționează terasa restaurantului, gradina înconjurată de tei batrani ce asigură toată vara o umbră naturală care creează o atmosferă foarte plăcută chiar si in mijlocul zilei:

Old City Garden din Ramnicu Valcea va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Valcea.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Old City Garden impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Old City Garden. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Valcea, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Old City Garden din Ramnicu Valcea.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!