Pizza-online.ro

Restaurant Restaurant Bulevard

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Golești 25

Ploiesti, Prahova

0723 617 654

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Restaurant Bulevard si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Din 2014, restaurantul Ok are o noua casa, un loc cu traditie si valoare istorica pentru Ploiesti, in gradina de vara a restaurantului Bulevard: Desi am schimbat locul, am pastrat aceleasi servicii de calitate si aceeasi atmosfera pentru care suntem cunoscuti: Si cum mereu suntem bucurosi de oaspeti, va asteptam pe strada Golesti, nr 25! EN:Since 2014, Restaurant OK has a new home, a place with tradition and historical value for the city of Ploiesti, and has become Bulevard Ok: Despite the change of scenery, we kept the same values and the same quality in our services: You can find us on 25, Golesti street!

Restaurant Bulevard din Ploiesti va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Prahova.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Restaurant Bulevard impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Restaurant Bulevard. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Prahova, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Restaurant Bulevard din Ploiesti.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!