Pizza-online.ro

Restaurant Dionysos

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Anul 1907 nr 2

Ploiesti, Prahova

0244 338835

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Dionysos si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Taverna greceasca DIONYSOS va invita sa descoperiti bucataria traditionala greceasca si internationala prin varietatea optiunilor din meniu, intr-o ambianta cu adevarat relaxanta: Pe langa locatia primitoare, mancarurile gustoase gatite la cele mai inalte standarde, va oferim si muzica greceasca si internationala, pentru a aduce cat mai aproape de voi farmecul atmosferei grecesti:

Dionysos din Ploiesti va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Prahova.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Dionysos impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Dionysos. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Prahova, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Dionysos din Ploiesti.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!