Pizza-online.ro

Restaurant Lazarini

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Bulevardul Republicii 192

Ploiesti, Prahova

0723 70 70 30

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Lazarini si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Provocarea noastră zilnică: ingrediente de cea mai înaltă calitate, conform rețetelor tradiționale, proaspăt interpretate și servite cu multă pasiune pentru oaspeți! Bucurați-vă de preparate din bucătăria mediteraneană și de servicii excelente: Suntem foarte bucuroși să vă întâmpinăm ca oaspeți în restaurantul nostru:

Lazarini din Ploiesti va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Prahova.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Lazarini impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Lazarini. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Prahova, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Lazarini din Ploiesti.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!