Pizza-online.ro

Restaurant Noa

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Nisipuri 2

Slobozia, Ialomita

0759 893 732

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Noa si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
NOA este un restaurant, bar si cafenea localizat intr un loc aglomerat din Cartierul Pepiniera pe strada Sudului: Cu fațadă retro a clădirii, cu vedere la piață și o intersecție plină de viață din Slobozia, restaurantul iese in evidenta cu o nota de noutate :

Noa din Slobozia va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Ialomita.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Noa impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Noa. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Ialomita, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Noa din Slobozia.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!