Pizza-online.ro

Restaurant Vista Café

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Șoseaua Sudului, nr: 16

Slobozia, Ialomita

0772 024 195

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Vista Café si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Impletim arome inconfundabile de cafea și croissante calde, pregătim cu atenție micul dejun, stoarcem fructe proaspete, selectăm rețete de mâncăruri, deserturi si cocktail-uri, degustăm și alegem soiuri de vinuri românești, pentru experiențe pline de bucuria vieții, în atmosfera prietenoasă Vista Cafe: Și desigur, livrăm pizza, burgeri, paste, salata preferată sau deserturi delicioase în Slobozia, la birou, acasă sau la adresa prietenilor:

Vista Café din Slobozia va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Ialomita.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Vista Café impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Vista Café. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Ialomita, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Vista Café din Slobozia.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!